5 actieve rustbewegingen om uw trainingen te maximaliseren

5 actieve rustbewegingen om uw trainingen te maximaliseren

5 actieve rustbewegingen om te proberen
Soms betalen de kleinste aanpassingen de grootste winst. Oefening is geen uitzondering. Door de manier waarop je rust tussen work-outs aan te passen, ‘actieve rust’ genoemd, kun je het meeste uit elke sessie in de sportschool halen. Actieve rust maakt ook uw gewrichten losser, waardoor blessures tijdens het sporten worden voorkomen. Dus in plaats van een reeks herhalingen te beëindigen terwijl je naar de grond staart met je handen op je knieën, probeer een van deze bewegingen uit en kijk of je sneller herstelt.

Maak je klaar voor deze actieve rustbewegingen
Deze actieve rustbewegingen kunnen ook tussen trainingssessies worden gebruikt. Het is aan jou om erachter te komen hoeveel je lichaam aankan. Onthoud dat er geen vervanging is voor rust, dus zorg ervoor dat je voldoende tijd neemt om je lichaam te laten genezen voordat je weer naar de sportschool gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next post Verhoogt lichaamsbeweging de bloeddruk?